Πολιτική αλλαγών

Πολιτική αλλαγών
Για λόγους υγιεινής, τα εσώρουχα (κάλτσες, ανδρικά σλιπ, μαγιώ,) καθώς και κοσμήματα (σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια) δεν αλλάζονται και δεν επιστρέφονται.
Οι αλλαγές πραγματοποιούνται στο χώρο του πελάτη και γίνεται επι τόπου παραλαβή-παράδοση.
Το κόστος της υπηρεσίας αλλαγής είναι 7€ (ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ)
Σχετικά με την επιστροφή χρημάτων
Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν και να του επιστρέψουμε τα χρήματα χωρίς κάποια δικαιολογία, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Όροι και προϋποθέσεις αλλαγής - επιστροφής.:
Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει άθικτα τα προϊόντα που αγόρασε, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής όπως ορίζει ο νόμος για πώληση από απόσταση.
 
Οι επιστροφές αφορούν ΜΟΝΟ το ποσό των προϊόντων και θα γίνονται δεκτές εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους (όπου υπάρχει).
Τα δέματα που επιστρέφουν από αλλαγή περνάνε πρώτα από έλεγχο στο τμήμα επιστροφών σε περίπτωση που δε πληρούνται οι βασικοί όροι η αλλαγή ακυρώνεται και επιστρέφει στον πελάτη με έξοδα 10,00€.
Διαφορετικά θα στείλουμε τα νέα προϊόντα που επιθυμεί ο πελάτης με κόστος επιστροφής-αλλαγής το οποίο θα καταβληθεί από τον πελάτη με την χρήση της αντικαταβολής,
Σε ορισμένες περιπτώσεις η αλλαγή μπορεί να φτάσει το ανώτατο νόμιμο όριο (14) ημερολογιακών ημερών, το χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν πρέπει να ξεπερνά τις δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.
H ΔΗΜΗΤΡΗΣ STORES OE Συνεργάζεται μόνο με την CENTER COURIER από οποιαδήποτε άλλη εταιρία, Οι αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο με έξοδα αποστολέα.
Όλα τα προϊόντα ελέγχονται προσεκτικά και φωτογραφήθηκαν πριν αποσταλούν έτσι το ΔΗΜΗΤΡΗΣ STORES διασφαλίζει ότι στάλθηκαν σωστά τα εμπορεύματα.
Στις αλλαγές δεν μπορεί να γίνει χρήση κουπονιού έκπτωσης.
Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι εντός της αρχικής συσκευασίας του (κουτί, χαρτιά, ταμπελακια, σακούλες).
Ο courier σε συνεννόηση με εμάς θα ελέγξει το προϊόν ώστε να παραληφθεί σωστά.
Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται με προσοχή και σε τάπητα για την αποφυγή φθορών με χρήση αναβάτη.
Απαγορεύεται η χρήση πλυντηρίου στα υποδήματα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή προϊόντων είναι να έχετε στην κατοχή σας το σχετικό παραστατικό αγοράς που αποδεικνύει την συναλλαγή (π.χ, Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο Πώλησης/Δελτίο Αποστολής κ.ο.κ).
Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον καταναλωτή, το ΔΗΜΗΤΡΗΣ STORES διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος, λόγω κατάχρησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ή αντικατάστασης των προϊόντων μας, ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις (αρθρ. 281 ΑΚ).
Η παραγγελίες με αλλαγή είναι εκτός καθιστούς Δωρεάν μεταφοράς και το ποσό αλλαγής ή επιστροφής αφορά μόνο τα εμπορεύματα και όχι το μεταφορικό κόστος.
Σε κάθε περίπτωση επιστροφής, αλλαγής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (Απ. Λιανικής ή οποιοδήποτε άλλο υλικό).
Αν το νεο προϊόν ειναι ίδιος κωδικός με το παλιό προϊόν, τότε λαμβάνετε υπόψη η τιμή που είχε αγοράσει ο πελάτης.